Sport fysiotherapie Leidsche Rijn

Sport en fysiotherapie in Leidsche Rijn gaan hand in hand bij Fysio Centrum Utrecht. De combinatie van sportfysiotherapie in Leidsche Rijn en manuele therapie geeft de patiënt gebalanceerde combinatie in het herstel van de klachten. Klachten aan het bewegingsapparaat hebben veelal te maken met houding in het dagelijks leven en tijdens het sporten. De sportfysio in Leidsche Rijn biedt voor u de uitkomst om snel weer aan de slag te kunnen met uw dagelijkse activiteiten en sport.

Wij houden rekening met uw belasting en belastbaarheid. Op basis van ons lichamelijk onderzoek en uw klachten zorgt de sportfysio in Leidsche Rijn voor een goede opbouw in coördinatie, uithoudingsvermogen en kracht. Voor deze revalidatie beschikken wij over een ruime sportschool waar u ook, in overleg, zelfstandig na de behandeling kunt trainen.

Sportfysiotherapie wordt vaak gezien als een therapie voor enkel sporters op hoog niveau. Ons motto is dat iedereen baat heeft bij begeleiding in sporten en dagelijkse activiteiten. Sportfysiotherapie in Leidsche Rijn is op elke persoon van toepassing. Voor de juiste begeleiding kunt u ook vragen stellen om eventuele blessures te voorkomen.

Naast sportfysiotherapie in Leidsche Rijn maken wij ook gebruik van medical taping. Dit kan een ondersteuning zijn tijdens en na het sporten. U kunt bij ons ook medical tape rollen aanschaffen die wij voor u kunnen aanbrengen wanneer nodig.

Heeft u vragen met betrekking tot sport en fysiotherapie in Leidsche Rijn en Utrecht bent u van harte welkom bij Fysio Centrum Utrecht. U kunt ons per mail of telefonisch bereiken.

Hoe werkt het bij Fysio Centrum Utrecht?

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Klanttevredenheid

Wat onze klanten zeggen over ons