Regel tijdig uw revalidatie na corona

Corona heeft in korte tijd uitermate grote gevolgen gehad voor de gehele samenleving. Tienduizenden Nederlanders hebben corona opgelopen. Sommige corona patiënten hebben een ziekenhuisopname nodig en andere patiënten kunnen thuis uitzieken. Als u corona heeft, dan moet u zich in eerste instantie bezighouden met het genezen hiervan. Maar u kunt ook nadien nog veel klachten hebben. Revalidatie is dan misschien nodig. Veel patiënten ervaren klachten van kortademigheid, vermoeidheid, spierpijn en hoofdpijn. Er kunnen nog veel meer klachten zijn, dit verschilt per patiënt. Als u deze klachten ook ervaart, dan kan begeleiding bij revalidatie noodzakelijk zijn.

corona-revalidatie

Revalideren na corona bij Fysio Centrum Utrecht

Revalideren na corona kan bij Fysio Centrum Utrecht. Bij ons mag u vertrouwen op de nodige expertise, welke klachten u na corona ook heeft. Hierbij stellen wij een persoonlijk behandelplan op, zodat ook daadwerkelijk de klachten aangepakt worden waar u last van heeft. Het is wel nodig om voor revalidatie een verwijzing van de huisarts aan te vragen, i.v.m. de vergoeding van de zorgverzekeraar. Als u deze doorverwijzing heeft, maak dan een afspraak met ons om uw revalidatie zo snel mogelijk te starten.

Maak gebruik van een goed revalidatiecentrum

Benauwdheid is één van de ernstige symptomen van corona. Dit is ook de reden dat ernstig zieke patiënten vaak aan de beademing moeten. Kortademigheid is ook een veelgehoorde klacht na corona. Als gevolg hiervan ontstaan vaak andere klachten, zoals minder mobiel zijn, geen conditie meer hebben en pijnlijke spieren en gewrichten. U heeft daarom goede middelen én begeleiding nodig om te revalideren na corona. Dit kan in een revalidatiecentrum. Hier krijgt u een professionele behandeling door gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Maak een afspraak of neem contact met ons op