Laat u tijdens een revalidatie deskundig begeleiden

Heeft u een operatie achter de rug? Bent u ziek geweest, heeft u een ongeluk gehad of heeft u een sportblessure opgelopen? Dit zijn allemaal redenen om te revalideren. Revalideren is de weg terug naar herstel. Soms is een korte revalidatie voldoende, maar dikwijls is revalidatie een lang proces. Tijdens de revalidatie is het doel om uw lichamelijke aandoening te genezen of te verminderen. Bent u langdurig bedlegerig geweest? Dan zijn uw spieren en gewrichten verzwakt. Dit is een logisch gevolg van het feit dat u ze niet meer gebruikt. Revalidatie is naast het genezen of verminderen van de lichamelijke aandoening, ook uw spieren en gewrichten weer trainen om sterker te worden.

diabetes-revalidatie

Revalidatie in een deskundig revalidatiecentrum

Omdat revalidatie soms een intensief proces is, heeft u hier goede deskundige begeleiding bij nodig. De intensiteit van een revalidatie is geheel afhankelijk van uw lichamelijk aandoening. Soms kan het zijn om 24 uur per dag aan uw herstel te werken, zodat u daadwerkelijk in een revalidatiecentrum wordt opgenomen. Dit is gelukkig lang niet altijd het geval. U kunt ook periodiek een revalidatiecentrum bezoeken voor behandeling. Woont u in Utrecht en omgeving? Dan kunt u terecht in het revalidatiecentrum van Fysio Centrum Utrecht. Wij hebben tal van therapeuten die u op ieder gebied begeleiden bij uw revalidatie. Hierbij stellen wij u en uw wensen centraal. Pas dan zult u volledig gemotiveerd zijn om samen met onze fysiotherapeuten te werken aan een zo snel mogelijk herstel.

Revalidatie na een operatie

Een operatie is altijd een behoorlijke ingreep. Ook als dit een zogenaamde kleine ingreep is, kan dit toch een grote aanslag op het lichaam zijn. Afhankelijk van hoe zwaar de operatie is geweest, zult u bepaalde tijd nodig hebben om te herstellen. U kunt uw hersteltijd versnellen, door u actief bezig te houden met revalidatie. Staat u een operatie te wachten waar u snel van wilt herstellen? Neemt u dan gerust eens contact op met het revalidatiecentrum van Fysio Centrum Utrecht. Wij kunnen samen met u een plan opstellen voor een snelle revalidatie in ons revalidatiecentrum.

Maak een afspraak of neem contact met ons op