Zoekt u een behandeling voor bekkenpijn?

Het bekken is een belangrijke plek in het lichaam, waar enkele vitale organen aanwezig zijn. Denk aan de blaas en bij vrouwen de baarmoeder. Tevens bevat het bekken veel spieren, zoals de diepe buik- en rugspieren en de bekkenbodemspieren. Dit zijn belangrijke spieren, waarmee u bijvoorbeeld uw urine en ontlasting kunt ophouden en die een belangrijke rol spelen tijdens het vrijen. Heeft u last van pijn aan het bekken of ervaart u andere klachten? Bekende klachten zijn moeite hebben om urine en ontlasting op te houden. Wist u dat een fysiotherapeut u hierbij kan helpen?

bekkenpijn

Een bekken behandeling bij Fysio Centrum Utrecht

Bekkenklachten zijn erg hinderlijk en kan u hinderen bij het functioneren in het dagelijks leven. Maak daarom gerust eens een afspraak met ons. Een eerste consult kan bij ons al binnen 24 uur plaatsvinden, zodat uw klachten direct aangepakt worden. U wordt geholpen door een professioneel en goed opgeleide bekkenfysiotherapeut. die u centraal stelt. Wij stellen een persoonlijk behandelplan op, zodat u de behandeling krijgt die daadwerkelijk voor u het beste is.

Wat zijn de behandelingen voor bekkenklachten?

Heeft u bekkenklachten? Dan kunt u terecht bij Fysio Centrum Utrecht. Wij hebben gespecialiseerde bekkenfysiotherapeuten in dienst die zeer deskundig zijn. Zij zijn door hun opleiding en ervaring bevoegd en kundig voor het uitvoeren van inwendige onderzoeken. De bekkenfysiotherapeut kan in overleg met u bepaalde behandelingen uitvoeren, zoals EMG biofeedback. Hierbij wordt de spier- en zenuwactiviteit behandeld middels elektrodes, in combinatie met een psychologische behandeling. Ook elektrostimulatie waarbij de bekkenbodemspieren worden getraind zijn een optie. Onderdeel van de behandeling, zijn ook adviezen over het trainen van de blaas, de spieren, bepaalde toiletadviezen en ontspanningsoefeningen. Zo leert u wat uzelf kunt doen om bekkenklachten te voorkomen.

Maak een afspraak of neem contact met ons op