Wist u dat nek- en schouderklachten goed te behandelen zijn?

Nek- en schouderklachten zijn de meest gehoorde klachten bij fysiotherapeuten. Zeer veel mensen hebben deze klachten, maar lang niet iedereen laat zich hiervoor behandelen. Dit terwijl er toch voldoende behandelmogelijkheden zijn. De oorzaak van nek- en schouderklachten is vaak een verkeerde lichaamshouding, zoals langdurig in dezelfde houding achter een computer aan het werk zijn. Ook stress en spanning zijn vaak de oorzaak dat de spieren in de schouders verkrampen. Een andere oorzaak is slijtage van de wervels of artrose. Heeft u ook last heeft van nek- en schouderklachten? Een behandeling bij een fysiotherapeut is vaak succesvol.

diabetes-revalidatie

Nek en schouder behandeling bij Fysio Centrum Utrecht

Voor een nek en schouder behandeling bent u in goede handen bij Fysio Centrum Utrecht. Wij achterhalen de oorzaak, zodat we heel gericht kunnen behandelen. Een behandeling tegen nek- en schouderpijn is meestal succesvol, mede door ons uitgebreide aanbod specialisaties. Doorgaans ervaren patiënten na drie behandeling al een forse afname van de klachten. Gemiddeld is een patiënt na zes behandelingen uitbehandeld. Uiteraard krijt u de nodige adviezen en thuisoefeningen. Zo zijn nieuwe klachten in de toekomst relatief gemakkelijk te voorkomen.

Welke behandeling bij nek- en schouderpijn?

Welk soort behandeling geschikt is voor uw nek- en schouderpijn, is afhankelijk van de oorzaak. Bij Fysio Centrum Utrecht kunt u terecht voor diverse soorten behandelingen. Wij gaan eerst op zoek naar de oorzaak van uw klachten. Naar aanleiding hiervan adviseren wij een behandeling en stellen wij met u een persoonlijk behandelplan op. Wij hebben alle specialisaties in huis waarmee uw nek- en schouderpijn behandeld kan worden. Het kan zijn dat u door een manuele therapeut behandeld moet worden of dat Mulligan therapie beter bij uw klachtenbeeld past. Ook met dry needling bereiken wij goede resultaten.

Maak een afspraak of neem contact met ons op