De fysiotherapeuten van FCU willen voorkomen dat u onnodig lang met (pijn)klachten en blessures doorloopt. Dit leidt in veel gevallen namelijk niet alleen tot verergering van de klachten, maar ook tot een steeds moeilijker herstel. Daarom kunt u ieder gewenst tijdstip voor een gratis medisch consult terecht bij FCU.

Tijdens dit gratis medisch consult analyseert de fysiotherapeut kort uw klacht en geeft vervolgens een deskundig advies over de benodigde maatregelen om deze pijnklacht weg te nemen of in ieder geval te verminderen.

Om u maximaal van dienst te kunnen zijn, heeft FCU besloten om tijdelijk een gratis medisch consult op ieder gewenst tijdstip aan te bieden.

Omdat er nu voor fysiotherapie geen verwijsbrief van de huisarts meer nodig is, kan er rechtstreeks een afspraak gemaakt worden met de fysiotherapeut.
FCU kent geen wachtlijsten, heeft vestigingen in sportscholen en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor worden fysiotherapeutische behandelingen vergoed, mits men verzekerd is voor fysiotherapie.

Wilt u meer weten over het gratis medisch consult bij FCU?
Spreek dan de fysiotherapeut in de sportschool aan, vraag informatie aan via https://www.totalmed.nl/ of bel met de servicedesk via 030-2270437 (lokaal tarief).

Gratis Medisch Consult

Maak een afspraak of neem contact met ons op