Rugklachten Leidsche Rijn

Nare Rugklachten Leidsche Rijn

Wat kunnen rugklachten vervelend zijn. Misschien kunt u door de klachten met uw rug niet eens uw werk doen. Gelukkig zijn de Klachten aan de Rug in Leidsche Rijn en omstreken vaak wel op te lossen. Maak een afspraak bij Fysio Centrum Utrecht. U ziet op onze website waar wij ons bevinden. Onze locatie is zeer eenvoudig en op diverse manieren te bereiken. Zowel per fiets, met de auto, lopend of met het openbaar vervoer zijn goede opties. U kunt via de website een afspraak maken. Wij kijken dan snel op een professionele manier naar uw rugklachten. U krijgt een gedegen advies. Uw gezondheid is bij ons in goede handen.

Klachten aan de Rug Leidsche Rijn? Maak gebruik van onze In-house Fysiotherapie

Merkt u dat een heel aantal personeelsleden klachten hebben op het gebied van de rug? Misschien zijn er ook mensen met nekklachten? Of hoort u regelmatig over pijn aan de schouders? Als u ook zulke gemotiveerde werknemers hebt, zult u vast zien dat ze nauwelijks de tijd nemen om naar een fysiotherapeut te gaan. Terwijl dat wel de oplossing van de problemen kan betekenen. Fysio Centrum Utrecht kan daarom ook naar u toekomen. Wij hebben hiervoor slechts een kleine ruimte nodig in uw bedrijf. Een van onze fysiotherapeuten komt dan een dagdeel in de week langs om mensen met bijvoorbeeld klachten aan de rug in Leidsche Rijn en omstreken te behandelen. U zult zien dat Rugklachten Leidsche Rijn op deze manier snel zijn verdwenen.

Wat kunnen wij voor u doen als er veel Klachten met Rug in Leidsche Rijn zijn?

Vindt u het prettig om gebruik te maken van onze diensten, dan kunnen wij op het afgesproken dagdeel naar de rug van uw personeel kijken. Klachten met de Rug Leidsche Rijn kunnen het productief zijn tijdens het werken sterk verminderen. Wat mag u van ons verwachten? Fysiotherapie, Manuele Therapie, Dry Needling, enz. Voor elke medewerker van uw bedrijf is er daarnaast een gratis Medisch Consult. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe werkt het bij Fysio Centrum Utrecht?

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Klanttevredenheid

Wat onze klanten zeggen over ons