Rug fysiotherapie Terwijde

Effectieve Rug fysiotherapie Terwijde

Heeft u problemen met uw rug, maak dan gebruik van de diensten van Fysio Centrum Utrecht. Wij hebben vakbekwame therapeuten die allemaal zijn geregistreerd. De kwaliteit is op deze manier gegarandeerd. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Er zijn veel behandelingen mogelijk bij Fysiotherapie Rug Terwijde. Uw gezondheid is bij ons in goede handen.

Persoonlijke aanpak bij Rug fysio Terwijde en omstreken

Rugklachten zijn een veel voorkomend probleem. Vaak ligt de oorzaak in een verkeerd bewegingspatroon of een slechte houding. Uiteraard zijn er nog heel wat meer redenen aan te geven waarom mensen rugklachten krijgen. U kunt ook te maken hebben met een bepaalde blessure. Daarnaast gebeurt het soms dat mensen na een ongeval pijnklachten in het ruggebied ontwikkelen. Heeft u ook al langer last van uw rug? Of speelt de rug pas sinds kort op? In beide gevallen is het verstandig om een afspraak te maken voor Rug fysiotherapie Terwijde en omgeving.

U wilt de Fysiotherapie voor de Rug in Terwijde aan huis?

Fysio Centrum Utrecht is zeer eenvoudig te bereiken. Of u nu lopend, fietsend, met de auto of het openbaar vervoer komt, dit maakt niet uit. Misschien zijn echter al deze opties niet haalbaar voor u. De rugklachten zijn zo ernstig dat u moeilijk kunt bewegen? U heeft geen mensen die u kunnen rijden? Of wellicht is er een andere reden waarom u het liefst kiest voor Rug fysio Terwijde aan huis. Dit is een optie die Fysio Centrum Utrecht u zeker biedt. Wij komen dan gewoon naar u toe voor een behandeling. Het gebeurt heel regelmatig dat wij zelf naar de mensen toegaan. We hebben zeer veel ervaring met thuisfysio. Wilt u hiervan gebruikmaken, dan is er wel een verwijzing van de huisarts nodig. Ook een specialist kan u overigens doorverwijzen. Heeft u deze verwijzing en wilt u een afspraak maken voor de fysiotherapie aan huis, ga dan naar onze website. U kunt hier zelf een afspraak inplannen. Dit lukt gegarandeerd binnen 24 uur. Zo bent u zo snel mogelijk geholpen met uw nare rugklachten.

Hoe werkt het bij Fysio Centrum Utrecht?

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Klanttevredenheid

Wat onze klanten zeggen over ons