Revalidatie Utrecht

Heeft u een operatie of een ongeval gehad waarbij u een traject van revalidatie in Utrecht moet instappen? Wij bieden bij FCU de kwaliteit die nodig is voor uw revalidatie. Door middel van protocollen en evidence based practise kunnen wij een grote diversiteit aan klachten behandelen. Hierbij kunt u denken een voorste kruisband reconstructie, een nieuwe heup of gecompliceerde breuken. Ook behandelen wij patiënten na een beroerte of hartfalen. Wij zorgen voor duidelijke leefregels en een opbouw in uw dagelijks leven.

Het is mogelijk dat u vanuit een revalidatiecentrum in Utrecht naar een eerste lijns pratijk wordt verplaatst. U kunt uw keuze laten vallen op FCU. Door de mogelijkheden die wij bieden met fysiotherapie en manuele therapie kunt u een voorspoedige revalidatie in Utrecht tegemoet gaan. Daarnaast maken wij gebruik van fitnessapparatuur, medical tape en dry needling. Wij houden ook contact met huisartsen en eventuele zorginstellingen indien nodig. Contact met orthopeden vinden wij ook zeer belangrijk om hen ook op de hoogte te houden van de vorderingen die u doormaakt.

De actieve aanpak die wij tijdens de revalidatie toepassen, zorgt voor een sneller herstel. Samen met u maken wij een plan van aanpak, welke stappen moeten worden ondernomen, wat ongeveer de duur van de revalidatie zal zijn en wat u kunt verwachten van het resultaat. Door deze transparantie geeft dit meer inzicht in uw revalidatie, waar u zelf ook hard aan werkt. Mocht u vragen hebben over revalideren bij FCU of een afspraak willen maken? Neem contact met ons op via de website of telefonisch.

Hoe werkt het bij Fysio Centrum Utrecht?

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Klanttevredenheid

Wat onze klanten zeggen over ons