Revalidatie Leidsche Rijn

Lichamelijke klachten kunnen een langdurige hersteltijd hebben. De diversiteit aan blessures die wij bij Fysio Centrum Utrecht behandelen is zeer groot. Het revalidatieproces dat daar op wordt toegepast is daarmee ook zeer variërend. Wanneer u ervoor kiest om uw revalidatie in Leidsche Rijn te volbrengen, bent u bij ons aan het juiste adres.

De revalidatie, bij centrum Leidsche Rijn, wordt door de fyisotherapeut en de manueel therapeut verzorgd. Daarnaast houden wij contact met eventuele verwijzers, huisartsen of specialisten om hen op de hoogte te stellen van uw vorderingen en prestaties. Dit maakt de communicatie naar specialisten, u en ons als fysiotherapeuten makkelijker.

Elke klacht aan het menselijke lichaam is vervelend en kan u belemmeren in uw dagelijks leven. Wacht daarmee ook niet te lang om dit een keer te laten controleren door een therapeut. Bij revalidatie in Leidsche Rijn wordt tijdens de eerste ontmoeting een screening afgenomen wanneer u zonder verwijzing langs komt. Dit zijn korte vragen waar wij beoordelen of u door de fysiotherapeut het best behandeld kunt worden. Vervolgens gaan wij dieper in op de klachten om een onderbouwd lichamelijk onderzoek uit te voeren. Wij stellen op basis hiervan een behandelplan samen waar wij met u aan werken. De revalidatie bij centrum Leidsche Rijn maken wij elke behandeling op maat.

Lange revalidatietrajecten, zoals voorste kruisband reconstructies of Total hip’s, worden bij onze revalidatie in Leidsche Rijn volgens protocol behandeld. De meeste recente technieken en handelingen worden toegepast om het resultaat zo efficiënt en zo goed mogelijk te krijgen. Heeft u vragen over de duur van bepaalde trajecten of stapt u binnenkort zelf in een langdurig revalidatietraject, neem gerust contact met ons op via de website of per telefoon.

Hoe werkt het bij Fysio Centrum Utrecht?

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Klanttevredenheid

Wat onze klanten zeggen over ons