Manuele therapie Leidsche Rijn

Bij FCU beschikken wij over verschillende disciplines die zorg bij dragen aan uw herstel. Hierbij hebben wij een manueel therapeut in Leidsche Rijn, die gespecialiseerd is op het gebied van gewrichten. De manuele therapie bestaat uit eindstandig bewegen van gewrichten waardoor eventuele beperkingen worden verholpen. De manueel therapeut in Leidsche Rijn is Tom Blokker. Tom is een enthousiaste, zeer bekwame therapeut die zich heeft verdiept in sportfysiotherapie, manuele therapie, medical taping, maar voornamelijk de laatste technieken op het gebied van het menselijk bewegen.

 

Manuele therapie Leidsche Rijn

De therapeut behandelt alle gewrichten. De klachten die voornamelijk door de manueel therapeut in Utrecht worden behandeld zijn hoofdpijnklachten, nekklachten, rugklachten en schouderklachten. Wanneer u denkt manuele therapie nodig te hebben, kunt u telefonisch of per e-mail een afspraak maken. U wordt zo snel mogelijk bij onze manueel therapeut in Leidsche Rijn ingepland. Hij zal beoordelen of u daadwerkelijk manuele therapie benodigd. Door naast manuele technieken ook duidelijk te vertellen wat de bron is van uw klachten, wordt in samenspraak een behandelplan opgesteld.

 

Combinatie fysiotherapie

Wanneer u in uw hersteltraject niet meer door de manueel therapeut behandelt hoeft te worden, neemt de fysiotherapeut het traject over. De behaalde bewegingsvrijheid kan optimaal worden benut door sport activiteiten weer op te pakken. De fysiotherapeut zal u leren hoe u op de meest optimale manier kunt bewegen en waar u in uw dagelijks leven rekening mee kunt houden. De overgang van manuele therapie naar fysiotherapie zal duidelijk naar u worden gecommuniceerd, zodat u weet waar u aan toe bent.

Hoe werkt het bij Fysio Centrum Utrecht?

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Klanttevredenheid

Wat onze klanten zeggen over ons