Fysiotherapie Terwijde

Zoekt u fysiotherapie Terwijde? Maak een afspraak bij Fysio Centrum Utrecht

U zoekt een fysiotherapeut in Terwijde en omgeving? U vindt het belangrijk dat de kwaliteit van de behandeling gegarandeerd is? Dan bent u bij Fysio Centrum Utrecht op de goede plek. Wij bieden zorg van de hoogste kwaliteit. Bij ons draait alles om het oplossen van uw problemen. Wij willen dat uw klachten zo snel mogelijk verleden tijd zijn. Een persoonlijke begeleiding staat daarom bij fysiotherapie Utrecht Terwijde hoog in het vaandel. Ook gaan we absoluut voor de maximale behandeltijd. Elke behandeling houden we u exact op de hoogte van de vorderingen en zeker ook van wat u thuis kunt doen aan de klachten.

Geen verwijzing nodig voor fysiotherapie Utrecht Terwijde

Heeft u klachten of maakt u zich zorgen? Maak snel een afspraak bij Fysio Centrum Utrecht. U hoeft hiervoor niet eerst langs de huisarts. U hoeft het zelfs niet telefonisch met hem te spreken. Het is mogelijk om zonder een verwijzing een afspraak te maken voor fysiotherapie Terwijde en omstreken. Blijf niet langer tobben met uw nek, uw schouder, uw rug of een vervelende blessure. Maak vandaag nog een afspraak. Dit gaat zonder verwijzing snel en eenvoudig. Het kan zijn dat u een chronische indicatie heeft. In dat geval is een verwijzing vaak wel nodig. Tijdens de fysiotherapie Terwijde Utrecht zal een van de therapeuten u hiermee helpen.

De fysiotherapie Terwijde Utrecht begint met een screening

Voordat wij bepalen welke behandeling het meest zinvol is in uw situatie en passend bij uw klachten, is er eerst een screening. Tijdens de intake vernemen we graag uw klachten. Deze spreken we uitgebreid met u door. Aan de hand van uw klachten bepaalt onze therapeut wat het probleem is. Ook vertellen we u over de mogelijke oorzaak daarvan. Vaak kunt u dan zelf ook al zorgen voor een vermindering van de klachten. De fysiotherapie Utrecht Terwijde start altijd pas als de screening, de intake en het onderzoek zijn afgerond. Alleen zo kunnen we zorgen voor een effectieve en persoonlijke aanpak. Kwaliteit is bij ons erg belangrijk.

Hoe werkt het bij Fysio Centrum Utrecht?

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Klanttevredenheid

Wat onze klanten zeggen over ons