Fysiotherapie Leidsche Rijn

De fysiotherapeut in Leidsche Rijn heeft veel ervaring met een ruime diversiteit aan lichamelijk klachten. Wij hebben onder andere ervaring met trauma’s, houdingsgerelateerde klachten, chronische pijnklachten, pre-operatieve trajecten en post-operatieve behandelingen.

De fyisiotherapeut in Leidsche Rijn zal u tijdens de eerste kennismaking vragen stellen ten aanzien van uw lichamelijke klachten. Hier wordt dieper ingegaan op het soort klachten, de tijdsduur, de intensiteit en de mate waarin u belemmerd wordt in uw dagelijks leven. Wanneer u door uw klachten niet meer uw dagelijkse handelingen kunt uitvoeren, is dit zeer belemmerend, waar u bij de fysiotherapeut in Leidsche Rijn bij het juiste adres bent. De fysio in Leidsche Rijn probeert met het vragengesprek zoveel mogelijk informatie te vergaren om het lichamelijk onderzoek gericht te starten. Op basis van alle gegevens van het vragengesprek en het lichamelijk onderzoek zal de fysiotherapeut in Leidsche Rijn u adviezen geven in uw dagelijks leven en u het behandelprogramma voorleggen.

De combinatie met manuele therapie wordt in Leidsche Rijn voornamelijk aangeboden. Onze manueel therapeut is zeer bekwaam op het gebied van gewrichten. De manueel therapeut zorgt voor de meest optimale beweging in een gewricht. De fysio in Leidsche Rijn zet deze optimalisatie voort, waar gebruik kan worden gemaakt van mobilisaties, oefentherapie, massages, medical taping en rektechnieken. De fysio in Leidsche Rijn is gericht op het heractiveren en het optimaliseren van het lichamelijk bewegen. U kunt, tijdens uw behandeling, gebruik maken van de sportschool waar FysioCentrumUtrecht in gelokaliseerd is. Hier kunt u samen met uw fysio in Leidsche Rijn werken aan uw herstel door heropbouw van coördinatie, uithoudingsvermogen en spierkracht.

Hoe werkt het bij Fysio Centrum Utrecht?

Onze specialisaties

Wij bieden een breed overzicht aan specialisaties aan. Daarnaast geven wij gratis en vrijblijvend medische consulten in het centrum van Utrecht. U krijgt direct een gedegen advies van onze specialisten.
Uw gezondheid is onze zorg!

Fysio Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars

zorgverzekeringen-fysio-centrum-heeft-alle-contracten-fysio-centum

Klanttevredenheid

Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie
kwaliteitsregister

Wat onze klanten zeggen over ons