Fysiotherapeut & Manueel therapeut

  • Master of Science Manueel Therapeut
  • CRAFTA Therapeut
  • Hoofdpijn therapie
  • Medisch trainer
  • Diabetes begeleiding
  • Hart- en vaatziekten
  • Tennisarm
  • Arbeidsgerelateerde klachten

Sinds 2008 behandel ik met veel plezier patiënten met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. De ervaring die ik heb opgedaan in binnen- en buitenland gebruik ik nu tijdens mijn behandelingen.

Naast deze ervaring ontwikkel ik me voortdurend middels cursussen en opleidingen. Ervaring combineren met nieuwe ontwikkelingen uit wetenschappelijk onderzoek is iets wat ik dagelijks probeer te doen.

Terugblik: In de beginjaren deed ik vooral ervaring op in Plus-praktijken, multidisciplinaire teams en sportaccommodaties. Later werd ik verantwoordelijk voor verschillende vestigingen en ben ik mijn kennis gaan verbreden door het volgen van cursussen waaronder medische trainingstherapie, diabetes en hartfalen.

Na mijn studie fysiotherapie heb ik mij gespecialiseerd tot Master Manueel therapeut. Hiervoor heb ik de Master opleiding Manuele Therapie aan de SOMT gevolgd. Ook heb ik een gedeelte van de Pre-master Fysiotherapiewetenschappen gevolgd. Naast mijn werk en studie ben ik aan het voetballen, hardlopen of fitnessen. In mijn sporten zoek ik vaak naar uitdagingen of stel ik mijzelf bepaalde doelen. Zo heb ik onlangs deelgenomen aan de Strongman Run. In mijn jeugd heb ik mee gedaan aan het Nederlands Kampioenschap Atletiek.

Later heb ik mij gespecialiseerd in kaakklachten, hoofdpijn en aangezichtspijn. Met de CRAFTA opleiding heb ik mij nog verder verdiept in deze klachten. Verschillende soorten hoofdpijn, tandenknarsen, kaakklemmen, krakende kaken zijn enkele voorbeelden van klachten die ik als CRAFTA orofaciaal therapeut behandel.

Heeft u klachten en wil u de uitdaging aangaan deze te verminderen/te laten verdwijnen komt u dan gerust langs voor een vrijblijvend gesprek of een op uw klacht(en) gerichte behandeling.

Maak een afspraak of neem contact met ons op