Fysiotherapeut
Mastertherapeut i.o.

  • Sport Services
  • Minor Kinderen HvA
  • Sportrevalidatie
  • Begeleiden/ Revalidatie van ouderen

Gedreven, spontaan en breeddenkend, dat is ze, Shana. Al even werkzaam bij Fysio Centrum Amsterdam. Ze gaat vol enthousiasme haar dagen in met als doel mensen helpen om van hun klacht af te komen.

Tijdens haar opleiding heeft ze met verschillende specialisaties te maken gehad. Haar grootste doelgroep zijn sport gerelateerde klachten en acute blessures, nek-, hoofd-, en schouderklachten en kinderfysiotherapie; dit laatste doet ze nu op master niveau. Shana is zeer geduldig en daarmee erg belangstellend en inlevend, perfecte eigenschappen voor, onder andere, een (kinder)fysiotherapeut. Als ze iets heeft geleerd, is dat iedereen anders is, uniek en de zorg voor elk persoon is anders, op maat en doelgericht. Een persoonlijk, professionele aanpak met een beetje humor is een mooie manier om haar werkwijze te beschrijven. Ze heeft een open, vrolijke en positieve houding.

Sporten is een deel van haar leven. Zelf heeft ze lang geturnd, haar hele leven gezwommen en nog eens 10 jaar karate gedaan. Vechtsporten doet ze nog steeds vol passie.  Ze ervaart veel plezier in het bewegen en zou graag dit plezier wat bewegen met zich meeneemt met iedereen willen delen.

Ben je benieuwd naar wat Shana voor je kan betekenen? Je bent welkom om een keer een afspraak bij haar in te plannen. Samen kunnen jullie op missie met als doel dat je weer je activiteiten op het niveau van voorheen kan hervatten.

She also speaks EnglishSpanishItalianFrench and Papiamento.

Maak een afspraak of neem contact met ons op