Fysiotherapeut

  • Sportfysiotherapie
  • Krachtsport
  • Gezonde(re) leefstijl

Len is een gepassioneerde fysiotherapeut die uitblinkt in de hands-off therapie, ook wel bekend als oefentherapie. Zijn opleiding heeft hij genoten aan de Zuyd Hogeschool in Heerlen.

Zijn achtergrond in sport en zijn liefde voor een actieve levensstijl hebben hem altijd gedreven. Als fanatiek sporter begrijpt hij als geen ander de frustratie die gepaard gaat met sport- en overbelastingsblessures. Hij streeft ernaar mensen te begeleiden bij het terugwinnen van hun vitaliteit en kracht, zodat ze weer in staat zijn om de activiteiten te ondernemen die hen voldoening brengen.

Met een speciale interesse in krachtsport, heeft Len uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd op dit gebied. Hij gelooft sterk in de kracht van een goed doordacht trainingsprogramma, voor herstel, maar ook bij het voorkomen van blessures.

Daarnaast is Len goed thuis in de wereld van leefstijl, met een focus op voeding, beweging en slaap. Hierdoor is hij als fysiotherapeut in staat om mensen niet alleen te helpen bij het herstel van blessures, maar ook bij het optimaliseren van het algehele welzijn. Een gezonde levensstijl vormt immers de essentiële basis voor een snel herstel, het kunnen leveren van prestaties en een optimale gezondheid.

Zijn motto: Samen gaan we voor een sterker, fitter en gezonder leven!

Maak een afspraak of neem contact met ons op