Fysiotherapeut

  • Fysiotherapeut
  • Bewegingswetenschapper
  • Skills lab YPA schouder, elleboog en knie
  • Dry Needling
  • Begeleiding chronische pijnklachten
  • Orthopedische revalidatie

Geruime tijd werk ik met veel plezier bij het Fysio Centrum waar ik mij heb ontwikkeld tot een veelzijdige therapeut.
Ik maak gebruik van verschillende technieken zoals advies in dagelijkse bewegingen, mobilisaties van gewrichten, spierspanning verlagen door bijvoorbeeld dry needling, en oefentherapie om de patiënt sterker uit de revalidatie te helpen. Daarnaast heb ik ervaring met chronische pijnklachten waar ik met name goede resultaten behaal door het opbouwen van de belastbaarheid van de patiënt.

Voordat ik als fysiotherapeut aan de slag ben gegaan heb ik mij door middel van de opleiding Bewegingswetenschappen dieper onderlegd in de literatuur en in het fudament van bewegingen van de mens. Ik maak hier gebruik van binnen mijn therapie, om zo de mens als geheel te behandelen.

In 2018 ben ik tevens bezig met de Master Bekkenfysiotherapie in Amersfoort aan de SOMT. In deze 3 jarige opleiding zal ik mij verdiepen in de behandeling van bekkenregelateerde klachten. U kunt hier ook denken aan rugklachten, incontinentie, zwangerschap etc.

Mijn uiteindelijke doel voor mijn patiënten: de gewenste activiteiten weer zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren en zelfstandigheid is daarbij gewenst. Samenwerking tussen therapeut en patiënt vind ik dus zeer belangrijk.

Ik ben werkzaam op de locaties Fysio Centrum Amsterdam – Zuid (AJ Ernststraat) en Fysio Centrum – Utrecht.

Ik hoop u graag op een van onze locaties te mogen verwelkomen en met uw klachten de juiste revalidatie te starten.

Maak een afspraak of neem contact met ons op