Master Bekkenfysiotherapeut i.o.
Fysiotherapeut

  • Bekkenfysiotherapeut i.o.
  • Bewegingswetenschapper
  • Fysiotherapeut
  • Dry Needling
  • Orthopedische revalidatie

Geruime tijd werk ik met veel plezier bij het Fysio Centrum Utrecht waar ik mij heb ontwikkeld tot een veelzijdige therapeut en mij sinds 2 jaar ben gaan richten op lage rug en bekkengerelateerde klachten. Voor bekkenpijn, klachten na zwangerschap en continentie gerelateerde problemen is goede bekkentherapie vaak de oplossing. Ook voor mannen kan bekkenfysiotherapie de oplossing zijn voor bekkengerelateerde klachten.
Ik maak gebruik van zowel “hands-on”-technieken als oefentherapie. Daarbij is het belangrijk dat mensen met klachten aan en rond het bekken en de lage rug goed weten waar de problemen vandaan komen en hoe zij hier in hun dagelijks leven mee om kunnen gaan. Stabiliteit is daarbij zeer belangrijk om te waarborgen door correct gebruik te maken van het middenrif, de diepe buik- en rugspieren en de bekkenbodem.

Voordat ik als fysiotherapeut aan de slag ben gegaan heb ik mij door middel van de opleiding Bewegingswetenschappen dieper onderlegd in de literatuur en in het fudament van bewegingen van de mens. Ik maak hier gebruik van binnen mijn therapie, om zo de mens als geheel te behandelen.

Mijn uiteindelijke doel voor mijn patiënten: de gewenste activiteiten weer zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren en zelfstandigheid is daarbij gewenst. Samenwerking tussen therapeut en patiënt vind ik dus zeer belangrijk.

Ik ben werkzaam in Utrecht en Amsterdam.

Ik hoop u graag op een van onze locaties te mogen verwelkomen en met uw klachten de juiste revalidatie te starten.

Maak een afspraak of neem contact met ons op