Master Bekkenfysiotherapeut
Fysiotherapeut

  • Master Bekkenfysiotherapeut
  • Master Bewegingswetenschapper
  • Fysiotherapeut
  • Dry Needling
  • Orthopedische revalidatie

Sinds 2015 werkt Bianca met veel plezier en enthousiasme bij Fysio Centrum Amsterdam en Utrecht waar zij zich ontwikkeld heeft tot een veelzijdige therapeut. Bianca richt zich veelal op bekkengerelateerde klachten en heeft daarvoor de Master Bekkenfysiotherapie gevolgd aan de SOMT in Amersfoort.

Ze maakt voornamelijk gebruik van een combinatie van “hands-on” technieken en oefentherapie. Ze is gedreven en zet zich altijd volledig in. Bij bekkenpijn, klachten na zwangerschap en continentie-problemen is goede bekkentherapie vaak de oplossing. Ook voor mannen kan bekkenfysiotherapie de oplossing zijn voor bekkengerelateerde klachten. Stabiliteit in het bekkengebied is daarbij zeer belangrijk om te waarborgen door correct gebruik te maken van het middenrif, de diepe buik- en rugspieren en de bekkenbodem.

Voordat Bianca als fysiotherapeut aan de slag ging, heeft zij zich door middel van de opleiding Bewegingswetenschappen dieper onderlegd in de literatuur en in het fundament van bewegingen van de mens. Deze kennis gebruikt zij binnen haar therapie om de mens als geheel te behandelen. Bianca heeft bij haar patiënten altijd een uiteindelijk doel zoals de gewenste activiteiten weer zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren, waarbij zelfstandigheid is gewenst. Een prettige samenwerking tussen therapeut en patiënt vindt zij daarom erg belangrijk.

Bianca is werkzaam in Utrecht op de locatie Leidsche Rijn en in Amsterdam op locatie Amstelstraat.
Zij staat voor u klaar om een bij uw klachten passende revalidatie nu te starten!

Maak een afspraak of neem contact met ons op