Fysio Leidsche Rijn

De fysiotherapeut is gespecialiseerd op het gebied van het menselijk lichaam. Er bestaat een mogelijkheid dat u klachten aan uw bewegingsapparaat ervaart, maar niet weet wat de oorzaak of onderhoudende factoren zijn. De fysio in Leidsche Rijn zorgt voor duidelijke communicatie, transparantie en maakt gebruik van de meest effectieve technieken.

Wanneer u op zoek bent naar fysiotherapie in Leidsche Rijn te Utrecht, zult u snel op FCU uitkomen. Door kwaliteitszorg te leveren, zorgen wij ervoor dat u de beste revalidatie zult krijgen binnen ons vakgebied. Hierbij kunt u denken aan adviezen, mobilisaties, medical taping en sportspecifieke trainingen. Op basis van een uitgebreide anamnese, screening en lichamelijk onderzoek kunnen wij u meer informatie geven over uw klachten. Op basis van deze gegevens zullen wij een passend behandelplan opstellen.

De fysio in Leidsche Rijn is gemotiveerd om u weer in beweging te laten komen. Beweging is belangrijk voor een lichaam, echter kunnen verschillende technieken in sport ook blessures opwekken. Hierbij kan gedacht worden aan overbelasting of een traumatisch moment met voetbal. De revalidatie voor deze blessures zal anders zijn dan bijvoorbeeld houdingsgerelateerde klachten. Door advies in uw activiteiten en manier van bewegen kan fysiotherapie Utrecht in Leidsche Rijn veel voor u betekenen. Denk hierbij ook aan werkhouding en tiltechnieken. Wanneer wij hier invloed op kunnen uitoefenen kan dit voor uw herstel meer invloed hebben.

Fysiotherapie FCU Leidsche Rijn in Utrecht is gevestigd op de Middenwetering in de sportschool Fitland. Alle patiënten kunnen tijdens hun therapie van FCU gebruik maken van deze apparatuur.

Hoe werkt het bij Fysio Centrum Utrecht?

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Klanttevredenheid

Wat onze klanten zeggen over ons