Fysio De Meern

Deskundige fysio De Meern en omstreken

Als u last heeft van gewrichtsklachten is het verstandig om langs te gaan bij een deskundige fysiotherapeut. Bij Fysio Centrum Utrecht bent u van harte welkom. Kwaliteit is bij ons gegarandeerd. We werken alleen met ervaren en gediplomeerde therapeuten. Uw gezondheid is onze zorg. Het maakt niet uit van welke gewrichten u last heeft. Of u nu tobt met u knie, uw enkel, uw, rug, uw schouder of uw nek, wij hebben in De Meern en omgeving een passende behandeling voor u.

Betrouwbare en klantvriendelijke fysiotherapeut De Meern

Graag werken wij tijdens de fysio De Meern en omstreken samen met onze cliënten. U kent uw lichaam het beste. Wij beginnen de fysio altijd met een vrijblijvende intake. We zorgen voor een uitgebreide screening. We luisteren eerst naar u. Wanneer begonnen de klachten? Waardoor verergert de pijn? Heeft u zelf ook al oplossingen bedacht om de klachten te verminderen? We willen ook graag weten waar de pijn zich precies bevindt. Als wij alle informatie hebben, kunnen we een goede diagnose stellen. Samen met u kiezen we dan voor de meest passende behandeling. Graag vernemen we hierbij uw wensen. U kunt zelf veel doen aan een spoedig herstel. Onze aanpak is zeer effectief. Meestal is er zelfs na een eerste behandeling al een verbetering merkbaar.

Maak afspraak met fysiotherapeut De Meern

Kijk gerust even op onze website als u meer informatie wilt. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar. U kunt ons zelfs ’s avonds bellen. Wilt u meteen een afspraak maken, dan kunt u deze zelf inplannen. Zo weet u zeker dat het tijdstip en de dag goed passen in uw planning. Het lukt altijd om binnen 24 uur een afspraak te maken. Is het voor u lastig om naar onze praktijk te komen? Wij bieden in dat geval ook fysiotherapie aan huis. Wij komen dan gewoon zelf naar u toe. U heeft hiervoor wel een verwijzing nodig van een specialist of van uw huisarts.

Hoe werkt het bij Fysio Centrum Utrecht?

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Klanttevredenheid

Wat onze klanten zeggen over ons