Bekkenbodem fysiotherapie Utrecht

Wacht niet te lang met bekkenbodem klachten

Het is opvallend hoe weinig mensen bekend zijn met bekkenbodemproblemen. Dit terwijl er best veel mensen zijn die hier problemen mee hebben. Feit is dat er rond bekkenbodemproblemen nog een taboe rust. Het gaat dan ook om onaangename problemen waar mensen zich voor schamen, zoals incontinentie, chronische bekkenpijn of pijn tijdens het vrijen. Als spierlaag voor onder meer de blaas, een gedeelte van de darmen, de baarmoeder, vagina en plasbuis, vangt de bekkenbodem druk op en zijn deze spieren verantwoordelijk voor het loslaten of ophouden van urine en ontlasting. Wanneer u kampt met bekkenbodemproblemen, volg dan bekkenbodem fysiotherapie in Utrecht.

Met bekkenbodem fysio in Utrecht controle houden over uw problemen

Het meest lastige bij problemen met de bekkenbodem, is dat u maar moeilijk controle heeft over bijvoorbeeld het ophouden van uw urine of ontlasting. Of u heeft na een bepaalde inspanning constant bekkenpijn. Ook al gaan klachten misschien niet geheel over, met bekkenbodem fysio in Utrecht, leert u hoe u uw bekkenbodem kunt trainen en klachten kunt herkennen. Hierdoor zal uw dagelijkse leven een stuk prettiger zijn, want problemen zullen minder vaak voorkomen. Bij voortdurende training kunt u uw bekkenbodem goed onder controle houden. Bij bekkenbodem fysio in Utrecht wordt u behandeld door een deskundige bekkenfysiotherapeut, die u alles leert over de werking van de bekkenbodem en hoe u controle over uw problemen kunt krijgen, desnoods met hulp van een bekkenband of speciale apparatuur.

Voor bekkenpijn fysio in Utrecht naar Fysio Centrum Utrecht

Aan bekkenpijn of andere klachten met de bekkenbodem is zeker wel wat te doen. U hoeft zich hier niet voor te schamen, er zijn veel mensen die hier last van hebben, zowel vrouwen als mannen. Wilt u uw dagelijkse bezigheden niet meer laten verstoren door bekkenbodemproblemen, kom dan naar Fysio Centrum Utrecht. Onze gespecialiseerde en deskundige bekkenfysiotherapeut zal u begeleiden om uw problemen onder controle te krijgen. U mag rechtstreeks een afspraak met ons maken, een doorverwijzing door een specialist is niet nodig.

Hoe werkt het bij Fysio Centrum Utrecht?

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Klanttevredenheid

Wat onze klanten zeggen over ons