Fysiotherapeut
Dry Needling specialist

Vanaf mijn 12e kwam ik voor het eerst in aanmerking met fysiotherapie nadat ik bij het turnen een schouderblessure heb opgelopen waarna een intensief revalidatietraject volgde. Ik vond dit ontzettend interessant, het herstel van het menselijk lichaam en het beter maken van mensen om hun passie weer uit te kunnen voeren. Later studeerde ik af als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht.

Mijn interesses liggen in de sport (m.n. turnen en fitness), voeding en gezondheid. Ik turn zelf nog fanatiek en ben ook regelmatig in de sportschool te vinden.

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen door onder anderen cursussen te volgen en de literatuur in te duiken zodat ik je kan helpen volgens de meest recente en effectieve behandelmethodes. Zo heb ik o.a. een cursus gevolgd tot dry needling specialist. Verder heb ik werkervaring in algemene blessures, orthopedische revalidatie en sportblessures.

Ik zie de patiënt met zijn/ haar hulpvraag als een soort puzzel die ik kan oplossen, rekening houdend met zowel de fysieke als mentale aspecten. Ik streef in een revalidatie naar zelfregie waarbij ik mijn medische kennis en inzichten gebruik om je te helpen de klacht te begrijpen en samen aan te pakken. Zo kan jij zo snel mogelijk weer klachtenvrij door het leven.

Ga je met mij deze uitdaging aan? Je kunt online of telefonisch een afspraak bij me inplannen dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag!

Maak een afspraak of neem contact met ons op