Manueel Therapeut i.o.
Fysiotherapeut

Nadat ik enkele jaren geleden mijn opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht heb afgerond, heb ik mij in de eerstelijns fysiotherapie doorontwikkeld. Afgelopen jaren heb ik veel ervaring op gedaan in alle gewrichten van het menselijk lichaam. Specifiek hebben de schouder, knie en wervelkolom mijn interesse.
Ik ben gewend samen te werken met diverse disciplines zoals (huis)artsen, orthopeden en overige para-medici. Hierin probeer ik mijn kennis zoveel mogelijk te delen.

In 2019 ben ik gestart met de Masteropleding (Orthopedische) Manuele Therapie aan de Hogeschool Utrecht. In deze opleiding ben ik mij aan het ontwikkelen tot specialist op het gebied van alles wat met het bewegend functioneren te maken heeft. Ook pas ik hier steeds meer praktische vaardigheden toe waarmee ik mensen beter kan helpen. Het is van groot belang op de hoogte te blijven van nieuwe vakspecifieke kennis en vaardigheden. Hiermee kan ik elke keer een juiste behandeling inzetten bij elke patient.

Persoonlijk heb ik een lang verleden met atletiek en liggen op dit moment mijn persoonlijke interesses in het wielrennen en veldrijden. Aan mijn studententijd heb ik nog altijd een voorliefde voor de roeisport over gehouden.
Ik ben iemand die houdt van een uitdaging in zowel sport als werk en maak graag eens kennis met u om te bespreken hoe u het beste geholpen kunt worden. Meestal ben ik in Utrecht aanwezig op de locaties Terwijde of Utrecht Centraal Station.
 

Maak een afspraak of neem contact met ons op